De app

Els en Ton worden een echt boek!

Uitgeverij EigenZinnig heeft me een contract geboden voor Els en Ton. Binnenkort is het verhaal dus een echt uitgegeven boek. Zó leuk!

De app-plannen

update 8 december 2016
Helaas ... of de app loopt weet ik niet. Ik heb een contract met TripleGem voor 3 jaar, maar hoor er niets over. Ondanks de plannen veel van dit soort apps samen met Triplgem te maken, is het bij Els en Ton op zee gebleven. Gelukkig is het een keigaaf écht boek Knipogen

archief:

In samenwerking met Triple Gem maak ik interactieve applicaties die kinderen helpen met leren lezen. Ik schrijf de verhalen en maak de illustraties, Triple Gem maakt de apps en zorgt voor de uitgave.

Ter ondersteuning van de apps zal er van ieder verhaaltje ook een kijk- lees-  en schrijfschrift verschijnen, uitgegeven door e-Publikidz.

De verhalen zijn bedoeld voor kinderen die nét kunnen lezen en toe zijn aan iets spannends.

Els en Ton op zee

Het eerste verhaal is klaar! Alles ligt nu bij Remco Postma van Triple Gem. Hij laat me af en toe een stukje van de app zien en ik word er zo blij van.

De app in Google

De app in de iStore

Illustratie uit Els en Ton op zee

 

Ondertussen is de het kijk- lees-  en schrijfschriftje ook af. 26 pagina's, volledig in kleur. Het is voor € 4,50 bij mij verkrijgbaar.

Het kijk-, lees- en schrijfschriftje

Zie hier voor een voorbeeldpagina.